Wimperbehandelingen

Heeft u ‘s ochtends geen tijd voor make-up of bent u niet tevreden over uw wimpers?
Dan zijn wimperextensions wellicht de oplossing voor u!

De extensions zijn permanent gekruld en waterbestendig.

Onze eigen natuurlijke wimperhaartjes bevinden zich in verschillende groeifases. Dit zorgt ervoor dat we niet ineens al onze wimperhaartjes kwijt zijn maar dat dit geleidelijk gebeurt. Hierdoor is het advies om ongeveer tussen de 2 à 3 weken terug te komen om je wimperextensions bij te laten vullen. Zo behoud je te allen tijde mooie volle wimpers.

One by one techniek

Bij deze techniek wordt de wimperextension bevestigd op één eigen wimperhaartje en zo worden alle wimperhaartjes afgegaan. Het resultaat is een mooie, natuurlijke oogopslag! Door de verschillende soorten, diktes, lengtes en krullen kan elk gewenst resultaat bereikt worden.

Prijzen

Nieuwe set: €80,00
Bijvullen na 2 weken: €35,00
Bijvullen na 3 weken: €40,00

Volume Lashes

Bij deze techniek worden er meerdere extensions als een waaier op één eigen wimper geplaatst. Deze haartjes zijn dunner en lichter dan de haartjes die bij de ‘One by one techniek’ worden gebruikt. Deze techniek is geschikt voor mensen die de wimpers graag zo vol mogelijk willen hebben.

Prijzen

Nieuwe set : €90,00
Bijvullen na 2 weken: €45,50
Bijvullen na 3 weken: €51,50

Wimperlifting

Wimperlifting is één van de meest geliefde wimperbehandelingen van dit moment. Een wimperlift is een wimperbehandeling die wordt uitgevoerd op de natuurlijke wimperhaartjes. Dit geeft een mooi en natuurlijk resultaat. U kunt een wimperlifting vergelijken met het effect van een wimperkrultang. Alleen blijft een wimperlifting 6 tot 8 weken zichtbaar. Na 48 uur hoeft u nergens rekening meer mee te houden en kunt u de wimpers gewoon nat maken, reinigen en mascara aanbrengen.

Prijzen

Wimperlifting excl. wimpers verven:    €55,00
Wimperlifting incl. wimpers verven:     €62,50