Over Yourbeauty

Ik stel mij graag aan u voor. Mijn naam is Nikky de Lange, eigenaresse van Schoonheidssalon Yourbeauty.

Na het afronden van mijn vakopleiding voor schoonheidsspecialiste in 2010 ben ik met veel plezier begonnen aan mijn eerste baan in loondienst. Toen vervolgens de kans zich voordeed om mijn eigen salon te openen heb ik deze met beide handen aangepakt! Vanaf 2014 opende ik dan ook vol enthousiasme de deuren van Schoonheidssalon Yourbeauty aan de Nieuwe Heilaarstraat in Breda.

Het blijmaken van de klant en het verbeteren van de huid is mijn passie!

Cursussen & Trainingen

Door regelmatig cursussen en trainingen te volgen zorg ik ervoor dat mijn kennis over de nieuwste trends en ontwikkelingen in de beautybranche altijd up-to-date is.

Eén van de cursussen die ik gevolgd heb is de cursus dermatologie voor schoonheidsspecialistes. Hier heb ik veel (extra) kennis opgedaan wat betreft het analyseren van de huid en het herkennen van huidaandoeningen. Door deze kennis kan ik uw huid nog gerichter behandelen. Indien nodig kan ik u doorverwijzen. 

Ultiem genieten

Buiten het verbeteren van de huid vind ik het erg belangrijk dat u heerlijk tot rust kunt komen en kunt genieten van uw behandeling in een ongedwongen sfeer.

Hopelijk mag ik u snel ontmoeten in de salon!