De behandelingen

Kalahari Lifestyle

Tijdens de gezichtsbehandelingen wordt gewerkt met het merk Kalahari Lifestyle. Kalahari is afkomstig uit Zuid-Afrika. De producten bestaan uit hoogwaardige Afrikaanse plantaardige oliën en plantextracten die samengesteld zijn met wetenschappelijke ingrediënten van bekende internationale laboratoria. Deze combinatie maakt dat u zichtbaar resultaat mag verwachten op het gebied van huidverbetering!
Daarnaast hebben de producten een heerlijke geur en in combinatie met de ontspanningsmassages tijdens de behandelingen zorg ik ervoor dat u naast het proces van huidverbetering ook helemaal tot rust kunt komen en volledig kunt ontspannen.

De producten van Kalahari bevatten geen ingrediënten die de huid irriteren zoals parabenen, sulfaten, derivaten, isopropuleen Glycol, formaldehyde en afsluitende minerale oliën.
Ook zijn de producten niet op dieren getest en zijn de verpakkingen grotendeels recyclebaar of herbruikbaar.

 

Om tot het beste resultaat te komen wordt er altijd gestart met een kennismakingsbehandeling. Tijdens deze behandeling starten we met een uitgebreide huidanalyse. Er wordt gekeken naar de conditie van de huid, huidig productgebruik en uw levensstijl.

Ook bespreken we samen wat u graag verbeterd wilt zien aan uw huid. Hierna zal er een persoonlijk, professioneel behandelplan opgesteld worden, bestaande uit de verschillende behandelingen en producten. Tijdens de kennismakingsbehandeling wordt de huid direct behandeld met één van de behandelingen. Om het resultaat van de behandeling te behouden wordt er aansluitend een advies gegeven over de producten die u thuis het beste kunt gebruiken. U krijgt naar aanleiding van dit advies samples van de producten mee om thuis te testen.

Bij alle vervolgbehandelingen in de salon wordt de huid opnieuw geanalyseerd en kijken we waar de huidbehoefte op dat moment ligt. Hierdoor wordt de behandeling altijd op maat gemaakt en kunnen we samen stap voor stap naar een gezonde, stralende huid werken.

Nog vragen over Kalahari Lifestyle? Neem contact op!

Gezichtsbehandelingen

Honeybush Therapeutic skin treatment | 60 min

Lipid Rich skin treatment | 75 min

Detox Treatment | 75 min

Vitamine C Skin Treatment | 75 min

Revitalising Vita-gel Skin Treatment | 75 min

Phytic clay skin treatment | 75 min

PEC treatment | 75 min

Agesmart behandeling (bindweefselmassage) | 90 min

Kruidenpeeling | 75 min

€51,50

€60,50

€66,50

€66,50

€66,50

€66,50

€71,50

€75,00

€66,50