Nagels

gelpolishnagels

Gelpolish

Nooit meer afgebladderde nagels met gelpolish! Er wordt een verstevigend laagje gel over de eigen nagel gezet. Uw eigen nagel wordt hierbij niet verlengd met tips. Door het verstevigende laagje gelpolish zullen de natuurlijke nagels niet meer afbreken, en kunt u zo uw eigen nagels laten groeien! Dit zorgt ervoor dat uw nagel niet zal beschadigen. U kunt kiezen voor een kleurtje of voor een French- manicure. Na 3 tot 4 weken zult u merken dat de Gelpolish mee gaat groeien met de eigen nagel en dat u dus een uitgroei krijgt. U kunt er dan voor kiezen om:

–  De Gelpolish bij te laten vullen en te kiezen voor een nieuw kleurtje.
–  De Gelpolish te laten uitgroeien of laten verwijderen.

Prijzen:
– Gelpolish handen:  € 28,00
– Gelpolish voeten:    € 28,00

 

GElnagels

Gelnagels kunnen worden gebruikt voor het verstevigen en verlengen van de natuurlijke nagels. Bij het verstevigen van de nagels wordt de gel alleen op de nagels aangebracht. Bij het verlengen van de nagels wordt gebruik gemaakt van tips. Dit zijn kunststof verlengstukjes, die geknipt kunnen worden op de lengte die u wenst!
De nagels dienen ongeveer na 3 a 4 weken opgevuld te worden.

Wat is het verschil met gelpolish?
De UV-gel die wordt gebruikt bij gelnagels is dikker en daardoor een stuk steviger. Dit is uitermate geschikt voor u als uw nagels erg ‘dun en slap’ zijn.

Prijzen:
– Nieuwe set gelnagels met tips: €50,00
– Nieuwe set gelnagels zonder tips: €41,50
– Bijvullen gelnagels: €41,50

 

* Frenchmanicure:

Een wit randje aan de topjes van de nagels.

frenchmanicure